Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Primari Si Viceprimari 2018

Pensii Speciale Primari Si Viceprimari 2018

Luni, 21 mai 2018administrație758 vizualizări. Primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții consiliilor județene vor primi la momentul retragerii din activitate pentru limită de vârstă, pe lângă pensie, și o indemnizație specială.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pensii speciale pentru primari și viceprimari. Marţi, 29 mai 2018, 09:36. Un amendament făcut de un deputat psd la noul cod administrativ ar urma să prevadă indemnizaţii speciale pentru aceste categorii.

Pensii Speciale De Mii De Lei Pentru Primari
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/social/pensii-speciale-de-mii-de-lei-pentru-primari-473233.html
În variantă votată de parlament scrie că „persoanele alese începând cu anul 1992 de către cetateni, prin vot universal, egal, direct, secret. Primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor județene au dreptul, la încetarea mandatului, la vicepremierul paul stănescu nu le numește pensii speciale dar așteaptă ca parlamentarii să finalizeze proiectul până la sfârșitul acestei sesiuni. Numărul de beneficiari civili de pensii speciale era, la finele lunii decembrie 2019, de 9.359 persoane, în creştere cu 1,9% (plus 175 de persoane) faţă de perioada similară din 2018, conform datelor centralizate de casa naţională de pensii publice (cnpp), transmite agerpres.

Pensiile vor fi plătite de primării şi de consiliile judeţene.

Iohannis critica, de asemenea, introducerea pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți ai consiliilor județene. Pe parcursul anului 2018, ofițerii centrului național anticorupție (cna) au reținut sau documentat peste 40 de primari și viceprimari, peste 20 de inspectori de poliție și peste 30 de directori și vicedirectori de instituții de stat sau șefi și adjuncți din. Feri predescu 6 iunie 2018.

Discutarea pensiilor speciale pentru primari a fost amânata astazi dimineata în sedinta comisia de cod administrativ, la propunerea psd. Propunerea legislativa prin care primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene vor primi pensii speciale a fost adoptata marti tacit de camera deputatilor. Guvernul a calculat impactul bugetar pentru pensiile speciale ale primarilor.

Cosette Chichirău Pensiile Speciale Ne Costă Anual Aproape 2 Miliarde De Euro Cu Acești Bani Se Pot Construi 3 Spitale Regionale 1 1 Mld Euro Sau Coridorul Ix Spre Moldova Ploiești Buzău Focșani Bacău Pașcani Suceava Psd
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/CosetteChichirauUSR/photos/pensiile-speciale-ne-cost%C4%83-anual-aproape-2-miliarde-de-euro-cu-ace%C8%99ti-bani-se-po/891190044564266/
Primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene aleşi după anul comisia specială pentru elaborarea codului administrativ, condusă de către deputatul psd primari si viceprimari. Amânarea discutării amendamentului care prevede pensii speciale pentru primari a fost propunerea fostului vicepremier. Șefii administrațiilor locale și județene vor primi pensii speciale.

Primarii iau pensii speciale şi îşi pot face pfa.

Prevederea este inclusă și în codul administrativ, adoptat prin oug, ccr fiind sesizat pe marginea lui. Primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de consilii judeţene ar putea beneficia de pensii speciale, dacă un proiect de modificare a statutului aleșilor locali denumite indemnizații, pensiile speciale ar fi suportate, potrivit proiectului, din bugetele locale ale primăriilor sau consiliilor județene. Numărul de beneficiari civili de pensii speciale era, la finele lunii decembrie 2019, de 9.359 persoane, în creştere cu 1,9% (plus 175 de persoane) faţă de perioada similară din 2018, conform datelor centralizate de casa naţională de pensii publice (cnpp), transmite agerpres.

Guvernul acceptase amendamentul usr care amâna schimbările aduse ordonanței de urgență 114 2018 mai vizau modificări în domeniul energetic financiar bancar comunicații și fonduri private de pensii. Iohannis critica, de asemenea, introducerea pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți ai consiliilor județene. Luni, 21 mai 2018administrație758 vizualizări.

Primarii Răman Momentan Fără Pensii Speciale Legea Psd A Privilegiilor A Fost Blocată De Guvern Podul
vizitati articolul complet aici : https://www.podul.ro/articol/primarii-raman-momentan-fara-pensii-speciale-legea-psd-a-privilegiilor-a-fost-blocata-de-guvern-8580.html
Guvernul acceptase amendamentul usr care amâna schimbările aduse ordonanței de urgență 114 2018 mai vizau modificări în domeniul energetic financiar bancar comunicații și fonduri private de pensii. Oug prevede că primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene beneficiază de indemnizaţie pentru limită de vârstă de. Conform codului administrativ vor primi pensii speciale primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de consilii județene, pensii calculate în baza unui procent din salariu și a numărului de mandate.

Luni, 21 mai 2018administrație758 vizualizări.

Un amendament făcut de un deputat psd la noul cod administrativ ar urma să prevadă indemnizaţii speciale pentru aceste categorii. Astfel, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene beneficiază de indemnizaţie pentru limită de vârstă de la data la care li se acordă drepturile de pensie pentru limită de vârstă, dar nu mai devreme de data încetării mandatului aflat în derulare. Prevederea este inclusă și în codul administrativ, adoptat prin oug, ccr fiind sesizat pe marginea lui.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Primari Si Viceprimari 2018"