Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Floresti

Apartament 2 Camere Floresti

Camere 1 camera 2 camere 3 camere 4 sau mai multe camere. Apartamente 2 camere de vanzare floresti, direct de la proprietar sau prin agentii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Rus, aproape de mijloacele de transport in comun. Imobiliare cluj vinde apartament cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 al unui imobil nou de 3 etaje, constructie recenta. Apartament 2 camere de vanzare in cartier floresti floresti, 1 bai, 1 balcoane, etaj intermediar/4 semidecomandat, id v682974 doar prin tara imobiliare.

Apartament 2 Camere Floresti Str Lacului Active Real Estate
vizitati articolul complet aici : https://activerealestate.ro/apartament-2-camere-de-inchiriat-floresti-1348
Smart imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere confort lux in floresti, in zona strazii porii. Apartament 2 camere de vanzare in floresti. The apartment is located in the centre of floresti, behind the town hall.

Living spatios, hol, dormitor, bucatarie, dresing, baie, pod.

Compartimentarea proprietatii este semidecomandata, fiind organizata astfel: Imobiliare cluj vinde apartament cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 al unui imobil nou de 3 etaje, constructie recenta. Vând apartament 44mp în floresti pe strada cetății nr 334( aproape de pepco, carrefour, penny.,profii,stație de autobuz, școală și grădiniță privata și de stat).

Apartamentul este situat la nivelul 1 al unui imobil dispus pe 4 etaje, izolat termic atat la exterior cat si la interior, cu acces rapid catre strada. In plus dispune de 1 balcon, o debara si o parcare. Acesta este aproape de magazine si la 8 de statie autobuz.

Apartamente 3 Camere Floresti Apartamente Cetatii Floresti
vizitati articolul complet aici : https://arcainvestment.ro/cetatii-residence/
Inchiriere apartament 2 camere decomandat compus din 2 camere separate, hol, bucatarie separata, baie cu geam si balcon. Apartament 2 camere de vanzare in cartier floresti floresti, 1 bai, 1 balcoane, etaj intermediar/4 semidecomandat, id v682974 doar prin tara imobiliare. Smart imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere in floresti.

Welt imobiliare intermediaza inchirierea unui apartament cu 2 camere decomandate, situat in floresti zona somesului.

Apartamentul se preda in stadiul de semifinisat. Welt imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu doua camere situat in floresti, strada horea, la distanta de 5 minute fata de magazinul profi somesului, stadion floresti si mijloacele de transport in comun (m21, m22, m26). Living cu bucatarie de tip openspace, un dormitor, o baie si o loggie.

Vând apartament 2 camere florești. Living spatios, hol, dormitor, bucatarie, dresing, baie, pod. Inchiriere apartament 2 camere decomandat compus din 2 camere separate, hol, bucatarie separata, baie cu geam si balcon.

Apartament 2 Camere Floresti Cluj Confort Cube
vizitati articolul complet aici : https://confortcubeimobiliare.ro/proprietate/apartament-de-vanzare-floresti-cluj/
Apartamentul este decomandat, compus din o camera de zi, bucatarie. Apartament cu 2 camere in orasul floresti. In plus dispune de 1 balcon, o debara si o parcare.

Apartament 2 camere, central floresti.

Usa metalica la intrare in apartament Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata de 75 mp, este compartimentat in: Apartamentul are suprafata utila de 58 mp, este decomandat, are 2 camere:

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Floresti"