Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Depunere Revisal Prima Data

Depunere Revisal Prima Data

Dar daca este completat in rvs data sfarsit suspendare 14 mai, nu inseamna ca in 15 inceteaza suspendarea odata cu revenirea la munca? Prima data la salariul de incadrare si nu in termen de 20 de zile de la data producerii efectului.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In intrebarea pusa am scris ca sporul se inregistreaza pentru prima data in atentie la data valabilitatii intrebarii! Dar daca este completat in rvs data sfarsit suspendare 14 mai, nu inseamna ca in 15 inceteaza suspendarea odata cu revenirea la munca?  valabil la 15 oct 2011.

Eroare La Transmiterea Online A Revisal Ce Trebuie Sa Faceti Ca Sa Rezolvati Situatia
vizitati articolul complet aici : https://www.avocatnet.ro/articol_38836/Eroare-la-transmiterea-online-a-Revisal-Ce-trebuie-sa-faceti-ca-sa-rezolvati-situatia.html
Pe data de 7 aprilie 2021 la pastila de contabilitate am discutat cu. La prima depunere mai este necesara:. Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării.

Urmare a investigației efectuate de reprezentanții autorității informatii privind programul de generare a fisierelor si modalitatea de transmitere a.

Specificațiile aferente versiunii 6.0.8 ale aplicației revisal (18.12.2020) (.pdf). Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.  valabil la 15 oct 2011.

In concret, transmiterea registrului prin depunerea pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare da like, printeaza sau trimite prin whatsapp si email! Pentru prima depunere la sediul itm a registrului, este necesar ca. Actele necesare depunerii pentru prima data a registrului salariatilor sunt:

Inregistrarea In Revisal Pas Cu Pas Precizări Oficiale Itm Octombrie 2019 Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
vizitati articolul complet aici : https://www.cabinetexpert.ro/2019-10-17/inregistrarea-in-revisal-pas-cu-pas-precizari-oficiale-itm-octombrie-2019.html
Dar daca este completat in rvs data sfarsit suspendare 14 mai, nu inseamna ca in 15 inceteaza suspendarea odata cu revenirea la munca? Începând cu data de 01 iunie 2019, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip.rvs generate sau validate din versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației revisal. Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 18 mar 2019.

In concret, transmiterea registrului prin depunerea pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare da like, printeaza sau trimite prin whatsapp si email!

Revisal , meniul registru, butonul generare registru. 31 octombrie este ultima zi in care companiile mai pot depune registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (revisal), potrivit ministerului revisal este o aplicatie informatica pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic. La prima depunere mai este necesara:.

Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 15 oct 2011. Contractele active, încheiate pe perioadă determinată care au data de sfârşit anterioară datei la care efectuaţi importul. Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat încetarea contractului de muncă.

Registru Salariati
vizitati articolul complet aici : http://www.trendix.ro/trendix_help/sal_revisal1.html
Se lasă necompletat dacă angajatorul efectuează o primă depunere a registrului la sediul itm cu ocazia solicitării parolei. Inspectia muncii a pus la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei informatice revisal pentru infiintarea si. Începând cu data de 01 iunie 2019, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip.rvs generate sau validate din versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației revisal.

Primii pasi de operare in aplicatia revisal necesari efectuiarii primei depuneri la ghiseu.

Primii pasi de operare in aplicatia revisal necesari efectuiarii primei depuneri la ghiseu. Eu daca am trimis in revisal suspendare pana in data de 15.05.2020, trimit incetare suspendare in data de 14.05.2020 si la data incetarii se pune. 31 octombrie este ultima zi in care companiile mai pot depune registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (revisal), potrivit ministerului revisal este o aplicatie informatica pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic.

Posting Komentar untuk "Depunere Revisal Prima Data"