Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Depunere Declaratii Decembrie 2018

Depunere Declaratii Decembrie 2018. Ultima zi in care pot fi depuse declaratiile de venit la fisc, fara a primi amenda. Miercuri, 27 decembrie, termen pentru depunerea unor declarații fiscale. Este permisa depunerea unei singure declaratii initiale Intocmire si depunere online declaratii fiscale. Conform unor prevederi din codul fiscal, pana la 31 decembrie 2009, se mentiona ca, baza de impozitare a taxei pe valoarea adaugata este constituita, pentru livrari de bunuri si prestari de servicii, din tot ceea ce constituie.

Miercuri, 27 decembrie, termen pentru depunerea unor declarații fiscale. Joi, 29 noiembrie 2018 15:54. Posts about depunere declaratii decembrie written by contfinglob. Cand ar trebui sa vad pe ghiseul.ro suma de plata pentru impozit, cas si cass? Iata mai jos atat ce declaratii trebuie depuse luna urmatoare, cat si ce plati trebuie efectuate.

Anaf Raspunde Declaratia Unica 212 Cum Se Completeaza Pentru Pfa Uri Luiza Daneliuc Contabilitate Online
Anaf Raspunde Declaratia Unica 212 Cum Se Completeaza Pentru Pfa Uri Luiza Daneliuc Contabilitate Online Source from : https://www.luizadaneliuc.ro/anaf-raspunde-declaratia-unica-212-completeaza-diverse-venituri/
Iata mai jos atat ce declaratii trebuie depuse luna urmatoare, cat si ce plati trebuie efectuate. Depunerea declarației privind veniturile sub formă de salarii și asimilate salariilor din străinătate obținute de către persoanele fizice 188/2018. Calendar ,obligatii,contribuabili, declaratie , depunere. Intocmire si depunere online declaratii fiscale. Posts about depunere declaratii decembrie written by contfinglob.

Acestea pot fi semnate, nesemnate sau xml.

Ultima zi in care pot fi depuse declaratiile de venit la fisc, fara a primi amenda. Joi, 29 noiembrie 2018 15:54. Depunerea declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care. Calendar obligații fiscale luna decembrie 2019. Declarația unică are termen de depunere 15 iulie 2018.

21 decembrie este termenul limită pentru depunerea a şapte declaraţii fiscale. Privind depunerea declarațiilor la fondul pentru mediu. Joi, 29 noiembrie 2018 15:54. Depunerea declarației privind veniturile sub formă de salarii și asimilate salariilor din străinătate obținute de către persoanele fizice 188/2018. Utilizarea semnăturii electronice în depunerea declaraț.

Atentie Fermieri Un Nou Mod De Depunere A Declaratiei Unice Stiriagricole Ro
Atentie Fermieri Un Nou Mod De Depunere A Declaratiei Unice Stiriagricole Ro Source from : https://www.stiriagricole.ro/atentie-fermieri-un-nou-mod-de-depunere-a-declaratiei-unice-52030.html
Această reglementare a fost generată de un program legislativ licențiat și este actualizată la zi, luând în considerare versiune de la: Cand ar trebui sa vad pe ghiseul.ro suma de plata pentru impozit, cas si cass? Declaratii care insotesc inscrierea yre. Contribuabilii care au obtinut, in 2014, venituri de alta natura decat cele salariale trebuie sa depuna, pana pe 25 mai 2015, o declaratie la agentia nationala de administrare fiscala (anaf). Acestea pot fi semnate, nesemnate sau xml.

Conform unor prevederi din codul fiscal, pana la 31 decembrie 2009, se mentiona ca, baza de impozitare a taxei pe valoarea adaugata este constituita, pentru livrari de bunuri si prestari de servicii, din tot ceea ce constituie.

Este permisa depunerea unei singure declaratii initiale Declarația unică are termen de depunere 15 iulie 2018. În 30 de zile de la împlinirea termenului de 183 de zile de prezență în românia depunerea formularului „chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la sosirea în românia„ se depune de persoana. Data de 3 decembrie 2018 este termenul limită pentru depunerea următoarei declaraţii: Termenul de depunere a declarațiilor fiscale, respectiv de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, a fost prelungit.

Declarația unică are termen de depunere 15 iulie 2018. Ultima zi in care pot fi depuse declaratiile de venit la fisc, fara a primi amenda. Declaratia initiala este declaratia care nu are nicio bifa de rectificativa selectata; Miercuri, 27 decembrie, termen pentru depunerea unor declarații fiscale. Articole despre depunere declaratii fiscale decembrie.

Declarații Fiscale Cu Termen Limită De Depunere In Luna Decembrie 2020 Declarații Obligații Fiscale Pentru Luna 11 2020 Util Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
Declarații Fiscale Cu Termen Limită De Depunere In Luna Decembrie 2020 Declarații Obligații Fiscale Pentru Luna 11 2020 Util Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate Source from : https://www.cabinetexpert.ro/2020-12-04/declaratii-fiscale-cu-termen-limita-de-depunere-in-luna-decembrie-2020-declaratii-obligatii-fiscale-pentru-luna-11-2020-util.html
Data de 3 decembrie 2018 este termenul limită pentru depunerea următoarei declaraţii: Articole despre depunere declaratii fiscale decembrie. Noutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii in forum. În 30 de zile de la împlinirea termenului de 183 de zile de prezență în românia depunerea formularului „chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la sosirea în românia„ se depune de persoana. Iata mai jos atat ce declaratii trebuie depuse luna urmatoare, cat si ce plati trebuie efectuate.

0 comentarii fii primul care comenteaza.

Apăsați pe generează și depune o declarație, alegeți fișierele de depus. Utilizarea semnăturii electronice în depunerea declaraț. Ultima zi in care pot fi depuse declaratiile de venit la fisc, fara a primi amenda. Ne poți lăsa alăturat datele tale de contact și te anunțăm când fagura se va lansa oficial. Conform unor prevederi din codul fiscal, pana la 31 decembrie 2009, se mentiona ca, baza de impozitare a taxei pe valoarea adaugata este constituita, pentru livrari de bunuri si prestari de servicii, din tot ceea ce constituie.

Posting Komentar untuk "Depunere Declaratii Decembrie 2018"