Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cat De Repede Tastezi

Cat De Repede Tastezi

Cât de repede tastezi ? Trebuie sa intri aici si sa verifici ce poti sa faci si pe ce loc te situezi!!!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Tastezi cuvintele ce apar acolo si apoi ne spui si noua cate cuvinte ai scris. Deși folosesc calculatorul destul de des, am constatat că nu scriu destul de repede! Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe tpu.ro.

Vrei Sa Scrii Super Rapid La Tastatura Trucuri Pe Care Trebuie Sa Le Stii
vizitati articolul complet aici : https://www.divahair.ro/timp_liber/vrei_sa_scrii_super-rapid_la_tastatura__q___trucuri_pe_care_trebuie_sa_le_stii!_
Sebytza may 11, 2009 11:20 am. Dati print screen ca sa va credem:> si nu incercati de mii de ori, asa, de prima oara. Eu cand vorbesc cu lumea, cand scriu pe forum scriu in romana din cap (nu trebuie sa mai si.

Daca reusiti sa scrieti cel putin 100 de cuvinte pe minut, sunteti extrem de rapid si avansat atat in limba engleza, cat si in faptul ca puteti sa scrieti foarte rapid si corect la.

Un studiu facut in 1998 arata ca viteza medie de tastare, atunci, era de 33 de cuvinte pe minut atunci cand copiai ceva, si 19 cuvinte pe minut atunci cand compuneai tu textul. Dati print screen ca sa va credem:> si nu incercati de mii de ori, asa, de prima oara. You type 442 characters per minute you have 81 correct words and you have 0.

Hai cat de repede tastati, sa va vad. Feb 10 2011 03:00, started by ciutacu , mar 06 2008 16:44. 14 data de înscriere :

Trucul Care Te Ajută Să Tastezi Mai Repede
vizitati articolul complet aici : https://www.telegrafonline.ro/trucul-care-te-ajuta-sa-tastezi-mai-repede
Cam asta e media de viteza pentru limba romana. E relevant pentru o comparatie, dar nu e relevant pentru mine ca persoana sa stiu cat de repede tastez. You may have to register before you can post:

Foarte repede, nici nu trebuie sa ma uit la tastatura cand scriu.

Feb 10 2011 03:00, started by ciutacu , mar 06 2008 16:44. Cat de repede tastezi ? Trebuie sa intri aici si sa verifici ce poti sa faci si pe ce loc te situezi!!!

You may have to register before you can post: 14 data de înscriere : Cam asta e media de viteza pentru limba romana.

Cat De Repede Tastezi Carieră Soft Skills Devforum Ro
vizitati articolul complet aici : https://devforum.ro/t/cat-de-repede-tastezi/4160
Cat de repede tastezi ? By andrey_kewl, august 3, 2009 in joculete forumiste. Altii care sunt inca la inceput de drum in tehnoredactare sau tastarea cuvintelor cu ajutorul unei tastaturi cat de repede tastezi?

De la necromanc am gasit testul asta destul de simpatic.

E relevant pentru o comparatie, dar nu e relevant pentru mine ca persoana sa stiu cat de repede tastez. You type 442 characters per minute you have 81 correct words and you have 0. De curand am gasit acest site rapiditatea la tastat.

Posting Komentar untuk "Cat De Repede Tastezi"