Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare In Gherla

Casa De Vanzare In Gherla. De vanzare casa cu 3 camere, bucatarie, baie, hol, debara cu dressing, pod cu posibilitat. Descriere casa de vanzare gherla , situata la soseaua pricipala 1 decembrire 1918 nr. Apartamente de vanzare case de vanzare birouri de vanzare spatii comerciale de vanzare terenuri de vanzare hale de vanzare. Casa de vanzare in zona deosebita. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Mp , in cartier hasdate , nr. Casa este situata in gherla, str. Casa de vanzare in centrul orasului gherla! Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar gherla vrei si mai multe oferte?

Casa De Vanzare Gherla
Casa De Vanzare Gherla Source from : https://overviewrom.web.app/casa-de-vanzare-gherla.html
De vanzare casa cu 3 camere, bucatarie, baie, hol, debara cu dressing, pod cu posibilitat. Apartamente de vanzare case de vanzare birouri de vanzare spatii comerciale de vanzare terenuri de vanzare hale de vanzare. 169 ori adaugat in data de 08.12.2012. Renovata recent, izolata exterior, termopane, parchet , gresie , faianta, centrala termica in garantie, pt mai multe. Vand casa cu 3 camere, baie, bucatarie, camara, pivnita, garaj, posibilitate de privatizare aproape de centru.

2% din valoarea de vanzare.ascendent imobiliarepropune spre vanzare o casa spatioasa, sit.

Casă de vânzare lângă ploiești. Vand casa in gherla singur pe curte cu gradina si curte in cartierul nou langa anl. Case la tara de vanzare iasi. Case de vanzare gherla, cluj: Avand 120 mp si regimul de inaltime parter, spatiul este distribuit util in:

Case de vanzare gherla, cluj: Casa dispune si de sursa de apa proprie. Proprietatea ofertata spre vanzare este mobilata si utilata complet, casa este locuibila si intretinuta. Casa de vanzare in gherla,cu cf, zona semicentrala, pe strada aleea staruintei. Apartamente de vanzare case de vanzare birouri de vanzare spatii comerciale de vanzare terenuri de vanzare hale de vanzare.

Top 10 Case La Tara La Preturi Avantajoase In Cluj Compariimobiliare Ro
Top 10 Case La Tara La Preturi Avantajoase In Cluj Compariimobiliare Ro Source from : https://compariimobiliare.ro/utile/stiri-imobiliare/top-10-case-la-tara-la-preturi-avantajoase-in-cluj
191 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. De vanzare casa cu 3 camere, bucatarie, baie, hol, debara cu dressing, pod cu posibilitat. Vand casa la gherla cocoshvar casa vila cu 2 camere de vanzare in gherla judetul cluj xv0001g95 32 000 eur. Aveți ceva de vândut sau de închiriat? Găsește imobile de vânzare în gherla la cele mai bune prețuri.

Vand casa in gherla, cluj, teren 600 mp, casa cu 3 camere, bucătărie hol, curte cu grădina, sobe de teracota pe gaz, apa, canalizare, curent.

Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Fiți la curent cu casa batraneasca de vanzare la munte. Apartamente de vanzare case de vanzare birouri de vanzare spatii comerciale de vanzare terenuri de vanzare hale de vanzare. Avand 120 mp si regimul de inaltime parter, spatiul este distribuit util in: Apa, canalizare, curent, gaz( 5 focuri).

Vălenii de munte, județul prahova. Avand 120 mp si regimul de inaltime parter, spatiul este distribuit util in: Vand casa in gherla, cluj, teren 600 mp, casa cu 3 camere, bucătărie hol, curte cu grădina, sobe de teracota pe gaz, apa, canalizare, curent. Apartamente de vanzare case de vanzare birouri de vanzare spatii comerciale de vanzare terenuri de vanzare hale de vanzare. Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele.

Casa La Tara Alunis Central 12 000 Eur Homezz Ro
Casa La Tara Alunis Central 12 000 Eur Homezz Ro Source from : https://homezz.ro/casa-la-tara-alunis-central-746733.html
Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Casa este situata in gherla, str. Intra pe imocentral si vei gasi 0 case de vanzare cu preturi cuprinse intre 1 si 1. Aveți ceva de vândut sau de închiriat? 46.688 beğenme · 50 kişi bunun hakkında konuşuyor.

Vand casa la gherla cocoshvar casa vila cu 2 camere de vanzare in gherla judetul cluj xv0001g95 32 000 eur.

Proprietatea ofertata spre vanzare este mobilata si utilata complet, casa este locuibila si intretinuta. De vanzare locuinta in gherla, usor amenajabila ca spatiu comercial,situata in vad comercial exceptional. Vand casa in gherla, cluj, teren 600 mp, casa cu 3 camere, bucătărie hol, curte cu grădina, sobe de teracota pe gaz, apa, canalizare, curent. 46.688 beğenme · 50 kişi bunun hakkında konuşuyor. Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare In Gherla"